The Lost Sailor's Pub Forum Index The Lost Sailor's Pub

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Chatango goes down a lot. Time for a new box?

 
Post new topic   Reply to topic    The Lost Sailor's Pub Forum Index -> The Land Lubber's Bar
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ads






Posted: Thu Oct 19, 2017 11:00 am    Post subject: Ads

Back to top
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sat Jan 02, 2010 1:52 am    Post subject: Chatango goes down a lot. Time for a new box? Reply with quote

I don't have any useful suggestions. It has been down a lot recently -- for me anyway.
Back to top
aikowolf



Joined: 03 Dec 2008
Posts: 442

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 9:42 am    Post subject: Re: Chatango goes down a lot. Time for a new box? Reply with quote

snow_and_rain wrote:
I don't have any useful suggestions. It has been down a lot recently -- for me anyway.



been fine here..


maybe terrajoe could hook up a java chat though for here?

TJ3.. calling TJ3..
Back to top
View user's profile Send private message
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sat Jan 02, 2010 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

Am I the only one? I haven't been able to connect since yesterday afternoon.
Back to top
Kochman
Captain


Joined: 23 Jun 2008
Posts: 10252
Location: Davy Jones' Locker

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

No problems here...
try deleting all your cookies and everything.
Back to top
View user's profile Send private message
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sat Jan 02, 2010 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

Kochman wrote:
No problems here...
try deleting all your cookies and everything.


Still just see that little circle going round and round, but not getting connected. Firefox and IE both. If anyone has any other suggestions I'm all ears.
Back to top
Kochman
Captain


Joined: 23 Jun 2008
Posts: 10252
Location: Davy Jones' Locker

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

did it work with the direct connection...
Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!

Back to top
View user's profile Send private message
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sat Jan 02, 2010 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

Kochman wrote:
did it work with the direct connection...
Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!



No, doesn't work that way either. I see the box, I just can't connect. This has happened before, but it's always been temporary. I always assumed everyone was having the same problem. Guess not. I've definitely got the latest version of Flash player installed, and usually don't have problems with Flash embeds.
Back to top
sugarmag



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 481

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

I'm not having any problems either. Can you watch videos on youtube?

_________________
There are things you can replace, and others you cannot.
The time has come to weigh those things.
This space is getting hot, you know this space is getting hot.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sat Jan 02, 2010 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

sugarmag wrote:
I'm not having any problems either. Can you watch videos on youtube?


Yep. No problem with any other sites that I know of.
Back to top
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sat Jan 02, 2010 11:53 pm    Post subject: Reply with quote

So I randomly tried a few other Chatango chat boxes and they work fine for me. It seems to be a problem specific to the LL Bar. I have no idea why this would be happening.
Back to top
Kochman
Captain


Joined: 23 Jun 2008
Posts: 10252
Location: Davy Jones' Locker

PostPosted: Sun Jan 03, 2010 9:44 am    Post subject: Reply with quote

snow_and_rain wrote:
Kochman wrote:
did it work with the direct connection...
Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!



No, doesn't work that way either. I see the box, I just can't connect. This has happened before, but it's always been temporary. I always assumed everyone was having the same problem. Guess not. I've definitely got the latest version of Flash player installed, and usually don't have problems with Flash embeds.

It happens at my work too... not sure why. I can't see anything you guys enter when I am at work... never connects.

This is really odd...
Are you using IE or FF?
Back to top
View user's profile Send private message
sugarmag



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 481

PostPosted: Sun Jan 03, 2010 9:51 am    Post subject: Reply with quote

for the next LP I'd be happy to set up a chat room. If that is ok with everyone, I'll just post to the shoutbox that that's where we are....

_________________
There are things you can replace, and others you cannot.
The time has come to weigh those things.
This space is getting hot, you know this space is getting hot.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sugarmag



Joined: 24 Oct 2008
Posts: 481

PostPosted: Sun Jan 03, 2010 9:55 am    Post subject: Reply with quote

does anyone remember what BCE used to use for their LPs? They used to set up off site chat rooms. We can do the same thing, with less paranoia and secrecy.

_________________
There are things you can replace, and others you cannot.
The time has come to weigh those things.
This space is getting hot, you know this space is getting hot.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
snow_and_rain
Guest





PostPosted: Sun Jan 03, 2010 10:09 am    Post subject: Reply with quote

Kochman wrote:
snow_and_rain wrote:
Kochman wrote:
did it work with the direct connection...
Only registered users can see links on this forum!
Register or Login on forum!



No, doesn't work that way either. I see the box, I just can't connect. This has happened before, but it's always been temporary. I always assumed everyone was having the same problem. Guess not. I've definitely got the latest version of Flash player installed, and usually don't have problems with Flash embeds.

It happens at my work too... not sure why. I can't see anything you guys enter when I am at work... never connects.

This is really odd...
Are you using IE or FF?


It's the same with FF and IE. And I tested out a few other Chatango chat boxes at random and they mostly worked. Weird. It used to work most of the time. Now it doesn't work at all.
Back to top
Kochman
Captain


Joined: 23 Jun 2008
Posts: 10252
Location: Davy Jones' Locker

PostPosted: Sun Jan 03, 2010 11:13 am    Post subject: Reply with quote

That is odd... have you tried it from a different internet connection and computer?
Perhaps it is just something with your PC...
But if it happens everywhere you go, maybe I can adjust your profile somehow...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Lost Sailor's Pub Forum Index -> The Land Lubber's Bar All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
c d
e



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Abuse - Report Abuse - TOS & Privacy.
Powered by forumup.it free forum, create your free forum! Created by Hyarbor & Qooqoa
Confirmed

Page generation time: 0.332